Flákoty na grill

Hovězí Eyeround - váleček, Uruguay

EYEROUND - VÁLEČEK

Část libového masa ze strany spodního šálu kýt. Jedná se o namáhaný sval zadní kýty.

Je vhodný pro každého, kdo dává přednost libovějšímu masu, čímž se liší od RIBEYE steaku. Výborný je nejen na grill, ale i na pečení a dušení

Uruguayské hovězí je známé svou vysokou kvalitou. Na rozlehlých pampách se volně pasou obrovská stáda masných plemen, kde si z bohaté vegetace vybírají pro ně ideální potravu. Uruguayské hovězí patří mezi světovou špičku a je velmi oceňované a žádané.

Hovězí Ribeye - vysoký roštěnec, Brazílie

RIBEYE - VYSOKÝ ROŠTĚNEC

Přední část hřbetu přecházející do nízké roštěné.

Jedná se o jemné, tukem prorostlé maso z přední čtvrtě (před osmým žebrem). Tato část je skvěle šťavnatá a je ideální na steaky. Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí část hovězího masa.

Brazilské hovězí, stejně jako výše uvedené uruguayské, patří mezi světovou špičku. Maso, zvláště pak Ribeye (vysoký roštěnec), je specificky prorostlé tukem a je proto ideálně šťavnaté. Díky tomu jsou z tohoto masa nejlepší steaky. Vyzkoušejte!

Odběr novinek



+420 725 877 681
PRODEJNA