Hejk filet s kůží

Filet z Hejka

Cena za 1 kg vč. DPH 206,-
Cena za 1 kg bez DPH: 179,-
Na dotaz
Výrobce: výrobce neuveden
Kód produktu: 202611
Záruka: 24 měsíců
/hejk-filet-s-kuzi-e1057.htm
Popis

Hejk filet s kůží

Hejk (Štikozubec obecný) jinak také zvaný jako mořská štika se vyskytuje v severovýchodním Atlantiku, Středozemním a Černém moři. Živý se makrelami, šproty, sledi a sardinkami. 
Maso štikozubce je chutné, bílé barvy s nízkým obsahem tuku a kostí.

Recept:

DUŠENÝ HEJK
Ingredience:

500 g filetu z hejka
1ks pórku, svazek kopru
lžice citronové šťávy
lžíce másla, zeleninový vývar
sůl, citrón


Postup přípravy
Filet pokapejte citronovou šťávou, posypte pepřem a solí. Nechte v chladu 1 hodinu. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte očištěný na kolečka nakrájený pórek a duste 5 minut.
Zalijte vývarem, přidejte porce ryby, přikryjte a duste 15 minut. Podávejte např. se zelným salátem a plátkem citrónu.

Uvedená cena je za 1kg. Objednávat můžete v jednotkách kilogramů. Přesná cena Vám bude sdělena po zvážení.

Chlazené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od 0 do 2 °C (běžná chladnička). Spotřebujte do data uvedeného na etiketě. Mražené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od -20 do -18 °C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. Po otevření ihned spotřebujte. Produkt je určen k tepelné úpravě.

 

Ostatní si prohlížejí také

{"id":"202611","name":"Hejk filet s k\u016f\u017e\u00ed ","price":"206","brand":"v\u00fdrobce neuveden","category":"Ryby","position":0} /product-action/increment-product-view-count?productId=1057