Hovězí Flank steak - pupek NA
Hovězí pupek původem z Namíbie
Cena za 1 kg vč. DPH | 331,- |
Cena za 1 kg bez DPH: | 288,- |
Výrobce: | výrobce neuveden | |
Kód produktu: | 550557 |
Hovězí Flank steak - pupek NA
Zadní, spodní část hovězího pupku. Jedná se o měkké a lahodné maso vhodné na steaky.
Příprava:
Rozpalte gril nebo pánev. Maso dobře potřete olivovým olejem (stačí pár kapek). Následně maso položte na rozpálený gril (pánev) a nechte péct. Flank se povětšinou připravuje ve variantě Medium. Po cca 3-4 minutách obraťte na druhou stranu. Po vyjmutí masa z grilu (pánve) maso osolte a opepřete po obou stránkách.
Výhody baleného masa:
- Možnost zrání masa nejen po porážce, ale také dále po celou dobu zabalení, ať už ve vakuu či ochranné atmosféře.
- Podstatně delší záruční lhůta (8 a více dní) dle druhu masa a balení
- Tradiční použití spíše pro gastronomii, kde se mohou vyskytnou výkyvy v poptávce nejen objemové, ale také sortimentní a z toho vyplývající nutnost držet větší zásoby většího počtu položek.
Uvedená cena je za 1kg. Objednávat můžete v jednotkách kilogramů. Přesná cena Vám bude sdělena po zvážení.
Chlazené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od 0 do 2 °C (běžná chladnička). Spotřebujte do data uvedeného na etiketě. Mražené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od -20 do -18 °C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. Produkt je určen k tepelné úpravě. Po otevření ihned spotřebujte.