Hovězí Striploin - nízký roštěnec NA

Hovězí nízký roštěnec původem z Namíbie

Cena za 1 kg vč. DPH 252,-
Cena za 1 kg bez DPH: 219,-
Na dotaz
Výrobce: výrobce neuveden
Kód produktu: 550840
/hovezi-striploin-nizky-rostenec-na-e2725.htm
Popis

Hovězí Striploin - nízký roštěnec NA

Upečení nízkého roštěnce vcelku představuje velice lákavý způsob přípravy. Roštěnec pečte obrácen tukovou vrstvou dolů, bez jakéhokoliv koření nebo soli. Tukovou vrstvu neodřezávejte, dodá masu během kuchyňské úpravy výjimečnou chuť a vůni! Doporučujeme péct hodinu a půl v horkovzdušné troubě rozehřáté na 100°C nebo hodinu a čtyřicet minut při 90°C. Po upečení seřízněte tukovou část a roštěnec ochuťte čerstvým pepřem a hrubou solí. Maso filované na tenké plátky můžete podávat za tepla i za studena.

Nízký roštěnec je vhodný také na přípravu vynikajících steaků.

Výhody baleného masa:

  • Možnost zrání masa nejen po porážce, ale také dále po celou dobu zabalení, ať už ve vakuu či ochranné atmosféře.
  • Podstatně delší záruční lhůta (8 a více dní) dle druhu masa a balení
  • Tradiční použití spíše pro gastronomii, kde se mohou vyskytnou výkyvy v poptávce nejen objemové, ale také sortimentní a z toho vyplývající nutnost držet větší zásoby většího počtu položek.

Uvedená cena je za 1kg. Objednávat můžete v jednotkách kilogramů. Přesná cena Vám bude sdělena po zvážení.

Chlazené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od 0 do 2 °C (běžná chladnička). Spotřebujte do data uvedeného na etiketě. Mražené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od -20 do -18 °C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Produkt je určen k tepelné úpravě.

 

Ostatní si prohlížejí také

{"id":"550840","name":"Hov\u011bz\u00ed Striploin - n\u00edzk\u00fd ro\u0161t\u011bnec NA","price":"252","brand":"v\u00fdrobce neuveden","category":"Nam\u00edbie","position":0} /product-action/increment-product-view-count?productId=2725