Hovězí T-bone steak *

Hovězí steak s kostí původem z Brazílie - mražený

Cena za 1 kg vč. DPH 518,-
Cena za 1 kg bez DPH: 450,-
Na dotaz
Výrobce: výrobce neuveden
Kód produktu: 451561
/hovezi-t-bone-steak-e927.htm
Popis

Hovězí T-bone steak *

T-Bone se krájí z nízkého roštěnce. Výrazný "T" tvar vzniká řezem bederního obratle podélně na dvě poloviny přes páteř, noha písmene "T" je příčný výběžek obratle. 

Kost ve tvaru "T"  odděluje 2 chuťově i strukturou rozdílná masa. Větší část patří nízkému roštěnci, v té menší ochutnáte pravou hovězí svíčkovou. 

Výhody baleného masa:

  • Možnost zrání masa nejen po porážce, ale také dále po celou dobu zabalení, ať už ve vakuu či ochranné atmosféře.
  • Podstatně delší záruční lhůta (8 a více dní) dle druhu masa a balení
  • Tradiční použití spíše pro gastronomii, kde se mohou vyskytnou výkyvy v poptávce nejen objemové, ale také sortimentní a z toho vyplývající nutnost držet větší zásoby většího počtu položek.

 

Uvedená cena je za 1kg. Objednávat můžete v jednotkách kilogramů. Přesná cena Vám bude sdělena po zvážení.

Chlazené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od 0 do 2 °C (běžná chladnička). Spotřebujte do data uvedeného na etiketě. Mražené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od -20 do -18 °C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. Produkt je určen k tepelné úpravě. Po otevření ihned spotřebujte. 

Mražené produkty jsou uchovávány vakuované v mrazu při teplotě -20 až -18 °C. Teplota je neustále kontrolována (elektronické čidlo pro kontrolu teploty s automatickým systémem regulace). Produkt je až do okamžiku expedice uložen v mrazu a následně přepravován automobilem s mrazicí jednotkou, je tak po celou dobu přechováván ve vhodné teplotě.

Ostatní si prohlížejí také

{"id":"451561","name":"Hov\u011bz\u00ed T-bone steak *","price":"518","brand":"v\u00fdrobce neuveden","category":"Braz\u00edlie","position":0} /product-action/increment-product-view-count?productId=927