Losos celý bez hlavy *

Losos celý bez hlavy - mražený

Cena za 1 kg vč. DPH 261,-
Cena za 1 kg bez DPH: 227,-
Na dotaz
Výrobce: výrobce neuveden
Kód produktu: 100107
/losos-cely-bez-hlavy-e2682.htm
Popis

Losos celý bez hlavy *

Losos má charakteristické oranžové maso s typickým aroma. Jemné maso s minimem kostí je zdravé, protože obsahuje výborně stravitelné bílkoviny, nenasycené omega3 mastné kyseliny, vitami D, vitaminy skupiny B, draslík a selen. 

Lososa dodáváme kuchaného s hlavou. Popřípadě můžete zvolit již zpracovaného lososa ve formě filetů (s kůží a bez kostí nebo bez kůže a bez kostí). Lososa můžete připravit i formou steak, porcovaného na takzvané podkovy.

Lososy vozíme několikrát týdně, můžeme tedy zaručit vždy čerstvé ryby. Celou cestu jsou v chladu, v předepsané teplotě a ryby jsou následně uloženy na ledu u nás na skladě, kde pravidelně monitorujeme teplotu.

Vhodné úpravy:

  • vaření v páře
  • vaření
  • grilování
  • smažení

 

Jednoduchý recept na grilovaného lososa:

Ingredience:

  • Olivový olej
  • Sůl
  • Bazalka
  • Citronová šťáva
  • Koření na ryby
  • Filety z lososa

Necháme filet s kůží. Olejem potřeme z obou stran, pokapeme citronovou šťávou, posolíme a okořeníme. Několik hodin necháme v chladu rozležet. Pro grilování volíme raději uzavřený gril, aby ryba zůstala pohromadě (lze i na otevřeném). Grilovat můžeme i v alobalu.

Uvedená cena je za 1kg. Objednávat můžete v jednotkách kilogramů. Přesná cena Vám bude sdělena po zvážení.

Chlazené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od 0 do 2 °C (běžná chladnička). Spotřebujte do data uvedeného na etiketě. Mražené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od -20 do -18 °C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. Produkt je určen k tepelné úpravě. Po otevření ihned spotřebujte. 

Ostatní si prohlížejí také

{"id":"100107","name":"Losos cel\u00fd bez hlavy *","price":"261","brand":"v\u00fdrobce neuveden","category":"Ryby","position":0} /product-action/increment-product-view-count?productId=2682