Rejnočí křídla bez kůže*

Rejnočí křídla bez kůže - mražená

Cena za 1 kg vč. DPH 326,-
Cena za 1 kg bez DPH: 284,-
Na dotaz
Výrobce: výrobce neuveden
Kód produktu: 104802
/rejnoci-kridla-bez-kuze-e3059.htm
Popis

Rejnočí křídla bez kůže*

Kostra rejnoka je tvořená pouze chrupavkami, která jim umožňuje mrštný pohyb. Tento pohyb je podobný letu ptáka, proto se prsní ploutve často nazývají "křídla". 

Maso rejnoka je bílé s nízkým obsahem tuku, je zdrojem omega 3-mastných kyselin.

Křídla rejnoků jsou velmi oblíbená. Tato křídla zbavená kůže a chrupavek, by se při tepelné úpravě neměla vystavovat příliš vysoké teplotě, aby zůstala uchována jejich chuť. Nejvhodnějším způsobem úpravy je dušení nebo pošírování, přičemž je délka vaření od 15 do 20 minut zcela postačující i při velkých křídlech. Rejnočí křídla se také hodí ke smažení, nesmí se však smažit při příliš vysoké teplotě. Nejlepší je zlehka je osmažit na másle, které ještě podtrhne jemné aroma této speciality.

Uvedená cena je za 1kg. Objednávat můžete v jednotkách kilogramů. Přesná cena Vám bude sdělena po zvážení.

Chlazené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od 0 do 2 °C (běžná chladnička). Spotřebujte do data uvedeného na etiketě. Mražené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od -20 do -18 °C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. Produkt je určen k tepelné úpravě.

Ostatní si prohlížejí také

{"id":"104802","name":"Rejno\u010d\u00ed k\u0159\u00eddla bez k\u016f\u017ee*","price":"326","brand":"v\u00fdrobce neuveden","category":"Ryby","position":0} /product-action/increment-product-view-count?productId=3059