Telecí Ossobuco nařezané
Telecí plátek s morkovou kostí
Cena za 1 kg vč. DPH | 299,- |
Cena za 1 kg bez DPH: | 260,- |
Výrobce: | výrobce neuveden | |
Kód produktu: | 583213 |
Telecí Ossobuco nařezané
Ossobuco s vysokým obsahem kolagenu pochází z přední a zadní kližky. Morek z kostí zajistí dostatek husté šťávy.
Doporučenou přípravou je vaření a dušení.
Výhody baleného masa:
- Možnost zrání masa nejen po porážce, ale také dále po celou dobu zabalení, ať už ve vakuu či ochranné atmosféře.
- Podstatně delší záruční lhůta (8 a více dní) dle druhu masa a balení
- Tradiční použití spíše pro gastronomii, kde se mohou vyskytnou výkyvy v poptávce nejen objemové, ale také sortimentní a z toho vyplývající nutnost držet větší zásoby většího počtu položek.
Uvedená cena je za 1kg. Objednávat můžete v jednotkách kilogramů. Přesná cena Vám bude sdělena po zvážení.
Mražené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od -20 do -18 °C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. Produkt je určen k tepelné úpravě.
Mražené produkty jsou uchovávány vakuované v mrazu při teplotě -20 až -18 °C. Teplota je neustále kontrolována (elektronické čidlo pro kontrolu teploty s automatickým systémem regulace). Produkt je až do okamžiku expedice uložen v mrazu a následně přepravován automobilem s mrazicí jednotkou, je tak po celou dobu přechováván ve vhodné teplotě.