Tygří krevety vyloupané syrové 41 / 50 *
Krevety tygří vyloupané syrové 41 / 50 *
Cena za 1 ks vč. DPH | 309,- |
Cena za 1 ks bez DPH: | 269,- |
Výrobce: | FINE FISH CZ | ![]() |
Kód produktu: | 103723 | |
Záruka: | 24 měsíců |
Tygří krevety vyloupané syrové 41 / 50 *
Tygří krevety
Z hlediska gastronomie jsou krevety jedny z nejrozšířenějších a nejoblíbenějších mořských produktů. Lze z nich připravit nepřeberné množství výborných pokrmů. Ačkoliv se vyskytují prakticky po celém světě (takžka ve všech světových mořích a oceánech), více než polovina krevet na trhu pochází z farmovaného chovu. Z celkového počtu zhruba 3000 existujících druhů se k vaření využívá přibližně 350 z nich a nejvíce pak krevety tygří a krevety bílonohé.
Čerstvé, nemražené krevety, lze v našich podmínkách získat velmi těžce a takřka vždy se bude jednat o krevety rozmražené.
V naší nabídce jsou krevety mražené, konkrétně krevety tygří nabízíme syrové s hlavou a bez hlavy a pak také krevety předvařované a vyloupané, nebo krevety pouze vyloupané.
Varianty:
Tygří krevety s hlavou syrové od 365 Kč / kg
Tygří krevety bez hlavy syrové od 420 Kč / kg
Tygří krevety předvařované a vyloupané 464 Kč / kg
Tygří krevety vyloupané syrové 359 Kč / kg
1ks = 1balení
Pokud máte zájem o produkt, který aktuálně není skladem, není problém. Kontaktujte nás, určitě se domluvíme. Také se u nás můžete zastavit a vybrat si sami.
Fine Fish CZ, Kamenný Most 24, 27326 Kamenný Most. Tel.: +420 312 310 755
Recept na přípravu krevet:
Ingredience:
Tygří krevety (570g)
Olivový olej (2 lžíce)
Česnek (4 stroužky)
Bílé víno - suché (2 lžíce)
Máslo (60 g)
Petrželka (4 lžíce)
Mořská sůl
Pepř celý
Olivový olej rozehřejeme na pánvi spolu s drceným česnekem a smažíme dokud česnek nezačne syčet.
Snížíme teplotu a vaříme, dokud česnek není zlatý. Přidáme krevety a lehce zvýšíme teplotu.
Po chvilce přilijeme bílé víno a občas promícháme, dokud krevety nezačnou být růžové.
Vmícháme máslo a petržel, dochutíme solí a pepřem a podáváme.
Můžeme použít rýží, těstoviny nebo čerstvý zeleninový salát.
Mražené produkty jsou uchovávány v mrazu při teplotě -20 až -18 °C. Teplota je neustále kontrolována (elektronické čidlo pro kontrolu teploty s automatickým systémem regulace). Produkt je až do okamžiku expedice uložen v mrazu a následně přepravován automobilem s mrazicí jednotkou, je tak po celou dobu přechováván ve vhodné teplotě.