Vepřový palec z panenky *

Palec z vepřové panenky - mražený

Cena za 1 kg vč. DPH 152,-
Cena za 1 kg bez DPH: 132,-
Skladem
Výrobce: výrobce neuveden
Kód produktu: 470134
/veprovy-palec-z-panenky-e2274.htm
Popis

Vepřový palec z panenky *

Vepřová panenka se dělí na tři části : Palec, Střed a Špičku. Palec je tedy opačný konec panenky než špička 

Recept: Vepřová panenka na bazalce a pepři

Ingredience:

bazalka drhnutá 2 g
mořská sůl 3 g
olivový olej 2 lžíce
pepř 3 g
vepřová panenka 300 g

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky cca 2-3 cm vysoké, jemně poboucháme pěstí, okořeníme z obou stran bazalkou a čerstvě namletým pepřem. Na rozpáleném olivovém oleji smažíme z každé strany cca 2-5 min (dle požadované propečenosti masa). Nakonec maso osolíme a necháme chvíli "odpočinout"

Jako příloha hodí brambory nebo pečivo. 

Uvedená cena je za 1kg. Objednávat můžete v jednotkách kilogramů. Přesná cena Vám bude sdělena po zvážení.

Chlazené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od 0 do 2 °C (běžná chladnička). Spotřebujte do data uvedeného na etiketě. Mražené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od -20 do -18 °C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Produkt je určen k tepelné úpravě.

 

Ostatní si prohlížejí také

{"id":"470134","name":"Vep\u0159ov\u00fd palec z panenky *","price":"152","brand":"v\u00fdrobce neuveden","category":"Vep\u0159ov\u00e9 a sele\u010d\u00ed","position":0} /product-action/increment-product-view-count?productId=2274