Vepřový palec z panenky *
Palec z vepřové panenky - mražený
Cena za 1 kg vč. DPH | 152,- |
Cena za 1 kg bez DPH: | 132,- |
Výrobce: | výrobce neuveden | |
Kód produktu: | 470134 |
Vepřový palec z panenky *
Vepřová panenka se dělí na tři části : Palec, Střed a Špičku. Palec je tedy opačný konec panenky než špička
Recept: Vepřová panenka na bazalce a pepři
Ingredience:
bazalka drhnutá 2 g
mořská sůl 3 g
olivový olej 2 lžíce
pepř 3 g
vepřová panenka 300 g
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky cca 2-3 cm vysoké, jemně poboucháme pěstí, okořeníme z obou stran bazalkou a čerstvě namletým pepřem. Na rozpáleném olivovém oleji smažíme z každé strany cca 2-5 min (dle požadované propečenosti masa). Nakonec maso osolíme a necháme chvíli "odpočinout"
Jako příloha hodí brambory nebo pečivo.
Uvedená cena je za 1kg. Objednávat můžete v jednotkách kilogramů. Přesná cena Vám bude sdělena po zvážení.
Chlazené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od 0 do 2 °C (běžná chladnička). Spotřebujte do data uvedeného na etiketě. Mražené maso skladujte a uchovávejte při teplotě od -20 do -18 °C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. Po rozmrazení ihned spotřebujte. Produkt je určen k tepelné úpravě.